Participa al Pla d’Actuació Municipal i Pressupost d’Inversions (PAM)

PLA D’ACTUACIÓ MUNICIPAL (PAM)
El Pla d’Actuació Municipal o PAM és un dels documents més importants de cada mandat perquè marca els projectes estratègics, programes i actuacions per a Badalona en els propers 3 o 4 anys.
Davant la importància del PAM, s’obre per primera vegada a la participació perquè entre tota la ciutadania es decideixi quina és la Badalona del futur.
Per aquest motiu, es posa en marxa un Procés Participatiu per prioritzar i recollir propostes de la ciutadania durant el mes de juny i sotmetre-les a votació el mes d’octubre.
Els drets socials, el lideratge i les oportunitats de ciutat i la governança compartida són els eixos que guien el PAM.

FES LA TEVA PROPOSTA! Del 7 al 29 de juny: Proposa al web participa.badalona.cat les millores que vols pel teu barri i per a Badalona. Podràs comentar i donar suport a les propostes que més t’agradin d’entre les que hagin fet la resta de veïns i veïnes i el govern. A més a més, s’organitzaran Audiències Públiques als sis
districtes de la ciutat per informar del Pla d’Actuació Municipal (PAM) i del Pressupost d’Inversions. Si vols saber més de com participar en el PAM, mira’t aquest document.

PARTICIPA! Del 30 de juny al 13 de juliol: Es faran sis Sessions Participatives als
districtes on podràs millorar les propostes que s’hagin fet a través del web participa.badalona.cat. L’objectiu d’aquestes sessions és que entre totes les persones que en prenguin part puguin modificar, ampliar o descartar els projectes a partir del que cadascú consideri com a prioritari pel seu barri i per a la ciutat.

VALIDACIÓ TÈCNICA Durant l’agost i el setembre: L’equip tècnic de l’Ajuntament estudiarà les propostes per saber si són viables des d’un punt de vista tècnic, econòmic i legal.

VOTACIÓ CIUTADANA Durant el mes d’octubre: Tots els veïns i veïnes de Badalona, majors de 16 anys, podran votar els projectes pel seu districte i per a la ciutat.

Visualitza el tríptic del PAM aquí

PAM-Participa

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s